2010. augusztus 11., szerda

Pár szó és pár kép...

...a Balatonnál töltött nyaralásunkról. :-)

Röviden: mi ált. kifogjuk a rossz időt és ez idén hatványozottan igaz volt. Az első héten esett szinte végig, ha pedig nem akkor borult volt az idő és nagyon fújt a szél. A második héten már volt talán 2 nap is, hogy sütött a nap és meleg is volt, így a lányok azért megmártózhattak egy kicsit a Balcsiban.
A hangsúly így idén (is) a kirándulásokon volt. Voltunk Keszthelyen a kastélyban és az új múzeumban( ami szerintem igazán csodás) itt megnéztük a modellvasútpályát is, Balatonedericsen az Afrika Parkban, egyik nap "kiugrottunk" Graz-ba is és voltunk Fonyódon is sétálgatni vmint egy délutánt Balatonlellén töltöttünk fagyizással és sütizéssel a Flóra névnapján.
A Badacsonyba hajókázást most kihagytuk, mert tavasszal voltunk és akkor kiderült, hogy "vénségemre" még a tengeribetegség is elért. :-D
Aztán az utolsó napok egyikén meglátogattuk a budapesti állatkertet is. Évente 1x el szoktunk oda is menni és mivel tavaly elmaradt (szintén az eső miatt :-/, akkor helyette a Tropicariumban voltunk), idén megint esedékessé vált. Igaz, borult volt az idő és félúton az autópályán elkezdett esni is, így megint kétségeink támadtak, hogy idén sem lesz szerencsénk, de aztán mégis. :-)























4 megjegyzés:

Szecsi 2010. augusztus 11. 16:17  

Nagyon cukik a gyerkőceid!

Dora 2010. augusztus 12. 8:41  

Milyen ismerősek ezek a keszthelyi képek :-D Na majd ha lesz végre rend a nappaliban én is rakok fel a nyaralásról képeket.

A lányok meg nagyon szépek!

Unknown 2010. augusztus 16. 16:52  

Balatonederics Afrika Múzeumban én is voltam.Mit szólsz a faragott bútorokhoz?
Kreatív nyaralás volt.Gratulálok!