2010. március 16., kedd

Még mindig könyv...




Hol kezdjem? Napok óta nem hímeztem...vagyis de... ZDóra RR kendőjét "kénytelen" voltam a kezembe venni, mert a határidő már nagyon- nagyon szorított. :)  Majd mutatom, ma lefényképezem és már küldöm is tovább Dórának. :)

Tehát a könyv...mi más is lehetne, mint a New Moon és az Eclipse!?! :D Engem annyira, de annyira magával ragadott, hogy még enni, inni és aludni is alig-alig tudtam. :D A kávékat azért "nyomattam". :)
Éjjel 1-ig olvastam...aztán hajnali fél ötkor, mikor a férjem elment dolgozni én is felébredtem és nem tudtam visszaaludni...olvastam, amíg a lányokat nem kellett oviba vinni. Mondanom sem kell ugye, hogy ezeket is átlag 1 nap alatt olvastam ki?! ;) De úgy, hogy becsuktam a New Moon-t és már nyitottam is ki az Eclipse-et. :D
Közben az Alkonyatot megnéztem dvd-n is...a könyvhöz képest kicsit csalódás volt, de miután már 3x is láttam nagyon tetszett. :D  Persze, hiszen Edward rögtön elbűvölt engem is! :)

Annyi mindent tudnék róla írni...de arra nem lenne elég 1 nap sem. ;)

A lényeg, hogy ezek a könyvek nálam most abszolút első helyen voltak ill. vannak...mert megint elkezdtem olvasni az Alkonyatot...most kicsit lassabban, kevésbé "falom" az oldalakat...próbálok minden egyes mondatot memorizálni. :DDD

A New Moon-nal kapcsolatban még annyit, hogy nagyon- nagyon tetszett, de...nekem annyira hiányzott Edward....nálam nem lenne kérdés, hogy Ő vagy Jacob. ;)

A filmzenék pedig a számítógépen és a telefonomon is fenn vannak már. ;)

Imádom ezeket a vámpírokat! :DDD


6 megjegyzés:

Névtelen,  2010. március 16. 9:53  

Ismerős érzés:DDD

unikat 2010. március 16. 10:21  

Én is imádom.
Ma felteszek este monitoromra is egy képet.
S holnap este színház után hozzáfogok a második kötethez. :-)

Unknown 2010. március 16. 11:08  

Én is kiolvastam már mind a hármat és nagypo várom a folytatást. Vagyis, a monitoron olvas"gatom" a 4.-et, de így nem az igazi...
Viszont most olvastam vmelyik pletykalapban, hogy a valóságban Bella és Jake egmásba szerettek..nem tudom igaz lehet-e....

Névtelen,  2010. március 17. 8:32  

Ja, utána meg jött a hír, hogy Jacobbal csalta Edwardot. Mármint a színészt. Úgyhogy én részemről csak reklámfogásnak minősítettem a hírt:)

dviki 2010. március 17. 9:03  

Klaudia, de ugye milyen jóóóóó érzés? :DDD

Marcsi, én a monitoromra nem merek, mert meglátja a férjem és azt hiszi, hogy nem vagyok normális! :D És még igaza is lenne! :DDD

Anett, én még nem olvasom a 4. könyvet, mert nem szeretném az élményt elrontani...ugyanis a kalózfordítás az már nem ugyanolyan. Beleolvastam, de egy oldal után abbahagytam és inkább megvárom míg júniusban megjelenik az "igazi". :)

Hát szerintem sem nagyon lehet hinni, amit az újságban írnak. ;)

Anita 2010. március 17. 12:09  

Ismerős érzés nekem is az a láz, nem nagyon olvastam még ekkora sebességgel könyvet, mint ezeket. Sőt, azt hittem, nem is szeretek olvasni... :)

A kalózfordítást én sem favorizáltam, úgyhogy most várom már a júniust, hogy jelenjen meg végre és akkor megint mindent félreteszek.

És feltétlenül nézz be hozzám!